skip to Main Content

110 jaar STEENIMEX

1909 – 2019

 

Steven Platteau heeft dit jaar iets te vieren.

Het is namelijk 110 jaar geleden sinds zijn overgrootvader een natuursteenbedrijf opstartte te Waregem. Sindsdien, zat de natuursteenmicrobe ongetwijfeld gebeiteld in de genen, met het vandaag bekende Steenimex NV, als resultaat.

Vandaag staat Steenimex sterker dan ooit. Mede dankzij belangrijke, recente investeringen van o.a. de uitbreiding van de productielijnen, inclusief een hypermoderne waterjet, de optimalisatie van de platenhallen, een complete vernieuwing van de IT hardware en de implementatie van maatwerksoftware voor de productie, operationele opvolging, facturatie- en offertedienst, is Steenimex klaar voor de toekomst.

Een hoogtechnologische verwerking, zowel van plaat- als massief gesteente, zijn de dagdagelijkse, uitdagende toepassingen van dit bedrijf.

Steven: Steenimex plaatst de klant centraal, omringt zich met talentvolle mensen en bouwt op de basis van kennis. Kennis omtrent de individuele gesteenten, en het verwerken, leveren en plaatsen daarvan. Steenimex straalt vandaag meer dan ooit karakter uit, net zoals haar mensen en gesteenten.

Lees meer over dit boeiende familie parcours, 4 generaties lang met opwaaiend steenstof, beklommen bergen en succes, via https://steenimex.com/identiteit/.

Back To Top